A9 Officersklubb

Välkommen till hemsidan för A9 Officersklubb i Kristinehamn!

Syftet med denna sida är i första hand att nå ut till medlemmarna i A9 Officersklubb med information, framförallt inför de sammankomster vi årligen genomför, men även att informera om klubben och de delar som har berört klubben under tiden då artilleriet fanns i Kristinehamn.

Över tiden finns ett behov av förslag för att förbättra och förändra innehållet. Hemsidan är till för medlemmarna och det är medlemmarna som skall utveckla dess innehåll.

För att komma i kontakt med webmaster eller styrelsen samt för att skicka synpunkter och förslag, gå in under Kontakter & Medlemskap i menyn.

Hoppas på en njutfull läsning!

/ Webredaktören

JULMIDDAG OCH ÅRSMÖTE 2018 - 8/12 genomförs detta år i Kristinehamn. Logga in för att anmäla er.

Nya bilder i bildgalleriet - Stort tack till Leif Tyrfelt som har bidragit med bilder över A9-området från 1973 samt med bilder på huvuddelen av våra regementschefer.

Facebook - A9 Officersklubb finns även på Facebook.

Krönikor - Nu har vi startat med att publicera krönikor från våra medlemmar. Krönika nummer två kommer från P4. Logga in och läs en intressant berättelse.

A9 Kompanivisor har nu inkommit i antalet tre. Tyvärr saknas det en del text i dem. Kan du hjälpa till att komplettera dessa texter eller kan du fler kompanivisor? Skicka då dessa till webredaktören.

Medlemsavgift - För er som inte än betalat årets medlemsavgift, läs mer under Medlemsavgift.

Älvdalen - Det har tillkommit en länk med information om Älvdalens skjutfält. Här behöver jag hjälp av er medlemmar att fylla på med information. Skicka det ni har att bidra med till webredaktören.

Dagens citat


Denna sida är optimerad för Internet Explorer 6.0